sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Adios amigas!

Heipparallaa jälleen!

Niin ne viikot vierähtää vaan nopeesti, kun on tekemistä. Taas on yks viikko menny ja harjoittelun loppu senkun lähenee vaikken sitä vielä toivoisikaan.

Syys flunssa on ikävästi päässyt yllättämään mut tällä viikolla ja äänikin lähti  melkein kokonaan. Alkuviikosta olin vielä ihan terve ja työskentelin täydellä tarmolla, mutta loppuviikosta vilustuin vähän.

Käytiin englantilaisessa karaoke paikassa yks ilta uusien tuttavuuksien Millan, Lindan, Ramin ja Iida-Marin kanssa ihan vaan lauleskelemassa ajankuluksi muutamat laulut. Siitä jatkettiin pienelle ajelu kierrokselle Mijasin vuoristoon, josta ilta-aikaan näkyi upeasti koko Fuengirolan kaupungin valot.

Se ilta oli kyllä tosi kylmä, tuuli tosi viileesti ja oli varmaan 12 astetta lämmintä. Vaikka mulla oli kevyttoppatakki, niin siitä huolimatta vähän vilustuin ja sain flunssan. Kuume ei onneks noussu niin pääsin kuitenkin töihin, vaikka vähän kurkku olikin kipeä ja ääni käheä.

Huomaa muuten "paikalliset" ja turistit siitä, että turistit on täällä ihan kesähepenissä, kun meillä " paikallisilla" on pitkähihasta jo yllä varsinkin iltaisin ja aamuisin. Sitä on niin tottunut tähän lämpimään ilmaan, että 18 astettakin tuntuu viileeltä. Innolla odotan miltä Suomen pakkaset tämän lämmön jälkeen mahtaa tuntua.

Torstaina käytiin tyttöjen kanssa syömässä Millan ja Lindan läksäri tunnelmissa, tytöt lähti takaisin suomeen, kun työharjoittelu Mediavitalilla oli päättymässä. Milla lähti jo perjantaina aamusta, mutta Lindan kanssa vielä  lauantai päivä hengailtiin yhessä  kävellen Fuengirolan kaduilla ja rannalla viimeisiä yhteisiä muistoja taltioiden. Vähän oli haikee hyvästellä, mutta suomessa nähdään tytöt!

Fuengirola vuorilta yöaikaan
On ollu tosi kiva tutustuu täällä muihin nuoriin ja saada uusia ystäviä, varsinkin nyt kun Iiriksen poikaystävä on täällä, niin mun ei tarvitse roikkua kolmantena pyöränä siinä.

Sunnuntaina mun oli tarkoitus lähteä yhden Ramin ja Iidan kanssa vaeltamaan vesivaellukselle. Odotin tosi innolla pääseväni vaellukselle ja näkemään upeita paikkoja. Lenkkarit, vaellusvaatteet ja eväät olin jo laittanut aamua varten valmiiksi edellisenä iltana.

antibiootit, ibumaxit, korttisoonivoiteet, josko sitä nyt paranis
Tottakai vastoinkäymisiä oli luvassa ja aamulla herätessäni mun silmät oli niin turvoksissa ja punaset etten olis voinut kuvitellakkaan lähtäväni minnekkään. Reissu siis peruuntui,ai
Vähän kyllä harmittaa etten päässyt ja että tämä sairastelu nyt ei tunnu loppuvan nakin tällä erää. Ois ollut tosi kiva kertoo teille millasta oli ja suositella hyviä vaellus reittejä täälläpäin.

Kyllä mä vielä aion mennä vaeltamaan kunhan saan ensin itseni kuntoon. Toivottavasti siis pääsen pian kertomaan teille vaellus seikkailuistani.

Aloitin tänään antibiootti kuurin ja koitan saada tämän ihmeellisen jo kauan kestäneen ihottuman loppumaan.

Kävin aiemmin jo lääkärissä ja sain hyvät korttisonivoiteet, jotka auttoivat, mutta nyt tämä näyttää uusivan.

Kumpa vaan voisin olla terve. Jaksaa ite  paremmin kaikkea ja mielikin on parempi kun on kunnossa. Oon kova stressaamaan pienistäkin asioista ja varmaan sekin vaikuttanut osittain tähän sairasteluun,
kun kouluhommat ja ehkä työtkin välillä vähän stressaa.

Mutta jottei menisi ihan sairaskertomukseksi ja valitusvirreksi tämä loppu niin ensiviikolla on luvassa varmasti hauskaa ohjelmaa, kun saadaan perjantaina lisää vieraita tänne, kun Sini tulee ranskasta moikkaamaan meitä. On taas kiva palata töihin viikonlopun jälkeen kun pääsee tekemään niitä juttuja mistä pitää.

Rannalla hauskat hiekkaveistokset
Pian meidän pitää vaan alkaa suunnittelemaan mitä kaikkea halutaan Sinille esitellä. Tulee varmasti kiva viikonloppu!

Nyt teekuppi kouraan, sänkyyn ja hyvän elokuvan pariin rentoutumaan. Vaikka toisaalta haluaisin ahertaa kouluhommien parissa vielä hetken, taidan jäättää sen huomiselle ja keskittyä nyt vain rentoutumiseen ja paranemiseen.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja pysykäähän terveinä!

-Nina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti