maanantai 3. marraskuuta 2014

Syksy saapuu Fuengirolaankin


Heippa taas!


Nyt alkaa oikeasti olemaan jo kotiinlähtö lähellä. Täälläkin on pikkasen alkanut jo viilenemään, varsinkin iltaisin. Viilenevien iltojen saapuessa aurinkorannikolle, huomaa, että syksy on jo pitkällä.

Stressitaso on ollut aika korkealla viime aikoina kaikkien koulujuttujen ja töiden kanssa. Uudessa työpaikassa oleminen stressaa aina ja varsinkin nyt, kun tietää, että olet arvioitavana jatkuvasti. Välillä myös tuntuu, että arkiviikot ovat pelkkää työtä eri muodoissa ja nukkumista. 


Aika täällä on tuntunut yllättävän pitkältä, ja varsinkin viime aikoina, olisi jo ollut valmis palaamaan kotiin läheisten luokse.

Onneksi minulla on kuitenkin ollut sen verran onnea, että olen saanut luokseni paljon vieraita lähiaikoina. Ensin äitini ja tätini olivat Fuengirolassa noin viikon verran. Ehdimme tehdä paljon eri juttuja viikonlopun aikana, kuten käydä Malaga sightseeingillä,shoppailemassa ja piknikillä Torremolinoksessa. Pääsi myös mukavasti irrottautumaan arjesta, kun sai viettää viikonlopun hotellihuoneessa. Täytyy sanoa, että kyllä läheisten vierailu ja tuki antaa voimaa ihan uudella tavalla.

Heti äidin lähdettyä sain oman poikaystäväni taas takaisin tänne,nyt onneksi 2,5 viikoksi!
Nyt kaikki on siis hyvin. Kaikki huolet ja murheet unohtuu, kun pääsee sen tietyn ihmisen kainaloon.




Meillä oli heti tiedossa Halloween-juhlat, joita olimme suunnitelleet jo kauan. Olimme hankkineet naamiaispuvut ja koristelleet asunnon kammottavaksi. Olimme loihtineet herkuiksi voileipä- ja porkkanakakkua ja tietenkin itse tehtyä sangriaa. Täälläpäin Halloweenia juhlitaan enemmän, kuin Suomessa, joten oli hauska seurata ulkona keppostelevia lapsia ja katsella upeasti koristeltuja Halloween-pihoja.

Seuraavana päivänä oli taas tarjolla lisäystä keikkalistaamme. Täällä nimittäin esiintyi Stig! Itse en ole erityisemmin pitänyt hänen musiikistaan, mutta olen iloinen, että menin keikalle.Show oli upea ja biisit oikeasti aika hyviä!


 En tiedä arvostaako täällä jotenkin eri tavalla kaikkea suomalaista, vai mitä, mutta tykkäsin keikasta ihan älyttömästi. Ehkä täällä on vaan niin paljon halvempaa mennä keikoille ja niille on helppo saada lippuja, että tulee tutustuttua vähän erilaisempiinkin artisteihin. Saatiin taas kerran selfiet itse Stigin kanssa ja vaihdettua jopa pari sanaakin hänen kanssaan. Hauskaa oli huomata, miten ujo herra oli räväkän lavashown jälkeen.

Mitään muuta kerrottavan arvoista ei kyllä nyt ole tapahtunut, joten palataan asiaan!

Adios!

-Iiris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti