lauantai 30. elokuuta 2014

Trabajo y tiempo libre



Maisema työmatkalta

Pari ensimmäistä työviikkoa on nyt takana ja fiilikset on todella hyvät. Työskentelen siis suomalaisessa autovuokraamo Autokatissa, Malagan lentokenttäalueella. 

Minulla on hieman työmatkaa tämänhetkiseltä asunnoltamme. Kävelen aamuisin n. 1,5km Fuengirolan juna-asemalle, josta matkaa lentokentälle on noin 25minuuttia. Onneksi täällä junalla kulkeminen on helppoa ja junat kulkevat ajallaan.

Ensimmäinen päivä jännitti, mutta toisaalta odotin sitä innolla. Päiväni alkoi vauhdikkaasti ja pääsin heti työn touhuun. Minun tuli ajaa toisen auton  perässä Fuengirolaan viemään autoa asiakkaalle.
Alkuun liikenteeseen lähteminen hirvitti, ja olin todella epävarma. Täällä liikenne on kuitenkin niin erilainen, kuin suomessa. 
Kuskit ajavat vähän miten sattuu ja liikennekäyttäytyminen on erilaista. Mutta maassa maan tavalla ja kaikkeen tottuu.

Alkuun tuntui että opittavaa on paljon ja kaikki asiat ovat vähän epäselviä, mutta kysymällä ja tarkkailemalla muiden tekemisiä olen oppinut yllättävänkin nopeasti monia asioita. 

Olen harjoitellut sähköpostiviesteihin vastaamista, kuljettanut autoja asiakkaille, ollut mukana asiakaspalvelu tilanteissa ja allekirjoittanut sopimuksia vuokra-autoista sekä parkkiautoista. Olen myös syöttänyt varauksia varausjärjestelmiin ja paljon muuta. Meillä on käytössämme kaksi varausjärjestelmää, autonvuokraukseen ja parkkipuoleen omansa, joten opettelemista on riittänyt.

Työ on monipuolista ja siinä pääsee käyttämään monia eri kieliä. Pääsääntöisesti asiakaskuntamme koostuu briteistä, joten englannin kielellä tulee kommunikoitua paljon.  Nyt kun ensimmäiset kaksi viikkoa on takanapäin alan jo päästä työrutiiniin kiinni. Olen ollut todella innoissani tästä työstä, työilmapiiri on loistava ja työtehtävät ovat mielenkiintoisia.  

Vaikka meillä on ollut pieniä vastoinkäymisiä, ongelmia Internet yhteyden kanssa ja olemme molemmat olleet hieman kipeinä, niin elämä aurinkorannikolla on kyllä maistunut eikä ikävä kotiin ole ainakaan vielä yllättänyt.

Olemme tällä viikolla ottaneet rennosti vapaa-ajalla ja käyneet hieronnassa (taivaallista), elokuvissa ,
tietenkin rannalla ja nauttineet hyvästä ruuasta. Viikonloppuna olisi suunnitelmissa mennä käymään ainakin Malagassa ja lähellä sijaitsevassa Sohailin linnassa. Näistä lisää yhteisessä päivityksessämme.

- Nina


Masaje normal
Tapaksia

             
-       
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti