maanantai 22. syyskuuta 2014

Helpotusta koti-ikävään

Tätä viikkoa on odotettu!

Poikaystäväni saapui viime viikon perjantaina Fuengirolaan ja hymy oli korvissa heti aamusta. Lento oli ollut ajoissa ja poikaystäväni tuli aamulla yllättämään minut työpaikalle. Oli vähän levottomat jalat koko työpäivän ajan, kuten arvata saattaa. On ollut aika rankkaa olla erossa näinkin kauan, miten ihmiset pystyy kaukosuhteisiin?

Ehdittiin tehdä kaikennäköistä viikon aikana ja olo onkin vähintään ryytynyt kaikesta juoksemisesta. Kerron kuitenkin parhaat palat!

Lauantaina kävimme poikaystäväni perheen kanssa Marbellassa syömässä. Hekin olivat siis samaa aikaa Marbellassa lomalla. Ravintola oli upea Beach House suoraan rantahiekalla. Syötiin oikein pitkän kaavan kautta ja nautittiin maisemista merelle ja vuoristoon. Paikka oli aika hintava, mutta hintansa arvoinen! Kannattaa pistää vähän parempaa päälle, jos joku nyt innostui sielä käymään.

Käytiin myös Bioparkissa Fuengirolassa. Se on ihana eläintarha,jossa eläimet eivät ole teljettyinä häkeissä, vaan niillä on mahdollisimman luonnolliset elinolot. Puistosta löytyi semmoisia eläimiä, joita ei korkeasaaressa nää. Parhaat olivat sukelteleva virtahepo ja vartioivat mangustit. Tiikerin aitaus oli tehty siten, että sen ja meidän välissä näytti olevan vain paksut bambutikut...toivottavasti tikkujen sisällä oli kuitenkin jotain jämäkämpää. Puisto maksoi 17.50€/henkilö, eli ihan kohtuuhintainen mielestäni. Puistoon on kiva mennä vanhempanakin ihailemaan eksoottisia veijareita,suosittelen!














 


Käytiin Malagan reissulla Picasson museossa. Pääsylippu maksoi 10 euroa ja siihen sisältyi myös vaihtelevan taiteilijan näyttely. Halvemmalla olisi nähnyt pelkän Picasson näyttelyn. Me otimme vahingossa myös vaihtelevan näyttelyn, minkä olisi voinut hyvin jättää väliin. Museossa sai kuunnella tarinan taulun synnystä kuulokkeella, mistä pystyi valitsemaan monia eri kieliä. Oli kiva nähdä kuuluisia teoksia ja myös vähemmän kuuluisia luonnoksen näköisiä tekeleitä. Niistä huomasi kuinka kieroutunut mieli taiteilijalla on ollut..no tajuatte jos käytte! Suosittelen jos on kiinnostunut taiteesta, useiden mielestähän taidemuseossa kiertely saattaa olla puuduttavaa.



Ainiin, mikä parasta, keskiviikkona kävimme suomalaisessa Iskelmä baarissa Meiju Suvaksen keikalla. Saatiin ihan nimmarit ja yhteiskuvat mukaan! Iskelmä baarissa käy paljon suomalaisia artisteja keikalla, joten tämä keikka tuskin jää viimeiseksi.



Töissä on mennyt ihan kivasti ja perusjutut alkaa jo luistamaan hyvin. Uusia asioita tulee koko ajan, koska matkatoimistosta tietenkin kysytään ihan mitä vaan matkailuun liittyvää ympäri maailman. Tietämystä ja kokemusta asioista tulee vaan tekemällä ja tutustumalla asioihin sitä mukaa, kun kyselyitä tulee. On siis uskomattoman pitkä prosessi ammattilaiseksi. On myös kiva käydä retkillä ja nähtävyyksissä mahdollisimman paljon omalla ajalla, että osaa sitten kertoa asiakkaille niistä oman kokemuksen kautta.

Lauantaina pääsen tutustumaan työpaikkani kautta Tangerin retkeen,mutta kerron siitä erikseen ettei tule hirveästi liian pitkää tekstiä!



Adios!


-Iiris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti