maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulu on jo ovella!

Heipparallaa!

Joulu tulee vaikkei sitä palmujen alla vielä tajuakkaan. Hassua tosiaan olla rantakohteessa näin joulun alla, itse olen aina tykännyt perinteisesti,että joulun tekee valkoinen maa,ihanat joululaulut ja aito kuusi ihanan tuoksun kera. Ollaan Ninan kanssa yritetty virittäytyä joulun tunnelmaan kuuntelemalla
joululauluja ja suunniteltiin tekevämme/ostavamme toisillemme yllätyspussit, joihin tonttu tuo aamuisin yllätyksiä. Kivaa pikku piristystä viimeisiin arkiaamuihin! Täällä on myös paljon joulujuttuja joihin voi osallistua. Pitkin joulukuuta löytyy joulutoreja,konsertteja ja myyjäisiä, joiden avulla voi virittäytyä oikeaan tunnelmaan.

Menneellä viikolla meillä oli arvioinnit työpaikalla, eli nyt on voinut siltä osin hengähtää ja riemuita tulevasta valmistumisesta! On kyllä helpottunut olo nyt, kun on saanut sen jännittävän hetken pois alta.



Kävimme myös katsastamassa Malagan jouluvalot, jotka olivat upeat ja ihmiset olivat kokoontuneet ihailemaan niitä sankasti. Parhaan näkymän koko kaupungin valoihin saimme Malaga Palace-hotellin katolta, jossa on ihana kahvila, josta saattoi katsella upeasti valaistua jouluista kaupunkia.Jouluvalot ovat syttyneet myös meille Fuengirolaan ja ihmisten ikkunoihin.

Rynnimme myös muiden hysteeristen joukossa jouluostoksilla ja saimmekin lisälaukkujen täydeltä ihania paketteja kavereille,perheelle,ja tietenkin paketeista eniten innoissaan oleville perheen pienimmille. Täällä on niin ihania lahjaideoita,että taidan tulla jatkossakin tänne hakemaan joululahjat läheisille ;) Suosittelen Primarkia, missä päin maailmaa sitten ikinä onkaan, sieltä löytyy vaikka mitä ja halvalla!



Nyt on sitten jäljellä tavaroiden survominen jollain ilveellä rajoitettuihin matkatavaroihin ja nauttimaan viimeisistä hetkistä aurinkorannikolla ja tästä ainutkertaisesta joulunodotuksesta täällä.

*Feliz Navidad
  Feliz Navidad
  Feliz Navidad
  Prospero año y Felicidad
*

-Iiris



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti