sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Jouluksi kotiin


Heips jälleen, ja viimeistä kertaa!

Tässä tulee valitettavasti viimeinen postaus meidän blogiimme.
Koko viikko mennyt pakkaillessa tavaroita js sulloessa niitä matkalaukkuihin. "Voitko istua mun laukun päällä, jotta saadaan se kiinni?" Saatiin lopulta kaikki kamat kasaan ja laukut kiinni, vaikkei tavara määrää katsoessa alkuun siltä tuntunutkaan.

Keskiviikkona päivällä kävin työpaikallani hyvästelemässä työporukan ja viemässä vähän joululahjoja ja palauttamassa työvaatteita.Tunnelma oli aika haikea, koska olin tullut läheiseksi työporukan kanssa tuon 4 kk aikana, mutta lupasin vierailla siellä vielä.

Illalla  haluttiin mennä Iiriksen kanssa syömään tasokkaaseen Tripadvisorinkin suosittelemaan Zena ravintolaan. Rantakadulla sijaitsevassa Zenassa on loistava ruoka ja sieltä saa huikeaa asiakaspalvelua, suosittelen lämpimästi, jos aurinkorannikolle eksytte.

Petrin kanssa, selvästi hyvä päivä
Ruokailun jälkeen kävimme vielä Mundossa lasillisilla ja moikkaamassa  tuttaviamme. Siellä oli m yös tuona iltana Petri Nygård hengailemassa ja jakamassa nimikirjoituksia, joten saatiin vielä yksi julkisuuden henkilö listaamme. Ilta jatkuikin pidempään kun olimme suunnitelleet, mutta ainakin nautimme viimeisestä illasta täysillä ja meillä oli hauskaa.

Saatiinkin hieno vuokra-auto vikalle päivälle
Torstaina olikin jo kotiin lähdön aika. Lento lähti vasta illalla, joten meillä oli vielä koko päivä aikaa hoidella käytännönjärjestelyjä. Puhelinliittymien sulkemista, avainten luovutusta ja asunnon siivoilua siis kuului aamupäivän ohjelmistoon.

    Olimme vuokranneet auton, koska tavaraa oli paljon se oli järkevintä. Autolla huristelimme lentokentälle ja tunnelma automatkalla oli todella pysähdyttävä. Katseltiin maisemia viimeisen kerran ja ei sitä oikein tajunnut, että kohta sitä oltaisiin aivan erilaisissa maisemissa.Haikeaa, mutta toisaalta oli kiva matkustaa suomeen.

Lento sujui hyvin ja suomeen saavuttiin keskiyöllä. Törmättiin Siniin Helsinki-vantaan lentokentällä ja minä ja Sini suunnattiin yhdessä Malmilla sijaitsevaan hotel Avioniin, sillä se oli hyvällä sijainnilla seuraavan päivän koulla olevia valmistujaisia ajatellen. Iiris suuntasi omalla kyydillään omaan kotiinsa.

Valmistujaispäivä meni nopeasti ja vietin toisen yön Radison Blue hotellissa ystäväni kanssa.
Me lähetään nyt kotiin muutaman matkalaukun kanssa
Lauantaina meillä oli luvassa luokan kanssa päättäri risteily, joka oli jälleen kerran loistava lopetus koulun päättymiselle. Kiitos meidän koko luokka ihana ryhmänohjaajamme Anne näistä muutamasta vuodesta. 

Tällä hetkellä olen hyvin väsynyt, mutta onnellinen. Fiilikset on vielä todella sekavat ja ei oikein vielä ymmärrä, että on kotona ja Suomessa. Joka aamu kun herään tuntuu oudolta ja kaipaan Espanjaan. Toivottavasti tähän tottuu ja normaali arki lähtee täällä pian käyntiin.

Minulla ei ole vielä sen suurempia suunnitelmia jatkon suhteen, mutta tällä hetkellä teen töitä Kotipizzassa (heti joulun  jälkeen). Jatko-opinnot, ulkomaille palaaminen, matkailualan työt suomessa ,mitään vaihtoehtoja en halua poissulkea.
Valmistujaisristeilyllä
Viimeinen maisemakuva
Nyt on kaikki ovet avoinna ja alkaa taas uusi vaihe elämässä, tästä on siis hyvä jatkaa.









Haluan toivottaa oikein rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta kaikille! Nauttikaa elämästä, ja tehkää asioita, jotka tekee teidät onnelliseks. Tarttukaa tilaisuuksiin ja lähtekää ulkomaille työharjoitteluun, jos vähääkään kiinnostaa!
- Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti