maanantai 15. joulukuuta 2014

Upeita kokemuksia rikkaampana kotiin!

Heipparallaa!

Tää olisi nyt sitten viimenen blogipäivitys mun osalta täältä aurinkorannikolta. Muutama päivä enää jäljellä ennen kotiin lähtöä ja fiilikset on aika sekavat. Toisaalta tuntuu kauhealta jättää tämä kaikki taakse ja surettaa yhden elämänvaiheen loppuminen ja jännittää uuden alkaminen, mutta taas toisaalta, on ihanaa päästä kotiin pitkästä aikaa.

Viimeinen viikko on mennyt vauhdilla ja erilaisia juttuja on tullut puuhattua. Tällä viikolla kävin kirpputorilla tekemässä joululahjalöytöjä ja mukaan pukinsäkkiin tarttuikin ihania sarjakuva-ja elokuva aiheisia käsinpainettuja tauluja. (Toivottavasti kaverit ei nyt lue tätä, ettei lahjat paljastu.)

Perjantaina juhlittiin meidän läksiäisiä,mutta vanhaksi kun olen tullut,niin reissu päättyi minun osaltani sänkyyn,muiden suunnatessa Fuengirolan yöelämään. Perjantai on siinä mielessä huono päivä bailata, kun työviikko vielä painaa päälle. No empä voi siitä illasta siis kertoa sen enempää :D

Lauantaina meidän oli tarkoitus mennä elokuviin Plaza Mayoriin. Harhauduimme kuitenkin sen verran houkutteleviin vaatekauppoihin, että elokuvia ei enää shoppailujen päätyttyä mennyt englanniksi. Jätimme siis elokuvaidean sikseen ja suuntasimme etsimään muuta ohjelmaa. Löysimme mahtavan "touhualueen" täynnä erilaisia pelejä ja aktiviteetteja. Kävimme ensin keilaamassa,(jonka luonnollisesti voitin),jonka jälkeen siirryimme pelaamaan biljardia ja ilmakiekkoa. Tuli siinä sivussa pari tanssiaskeltakin vaihdettua tanssipelin tahdissa.Löysimme myös lapsille tarkoitettuja hullunkurisia peilejä, joille nauroimme katketaksemme. Siinä touhutessamme kadotimme kokonaan ajantajun ja lopulta olimme sitten myöhästyneeet viimeisestä junasta. Taksireissu kotiin tuli hieman kalliiksi, mutta oli meillä hauskaa! Tällaisia viihdekeskuksia pitäisi löytyä Suomestakin!

Sunnuntaina lähdimme aamusta Nerjaan ja tippukiviluoliin. Matkustimme ensin junalla Malagaan ja sieltä otimme bussin Nerjaan. Tunnin bussimatkan jälkeen ystävällinen mies neuvoi meidät seuraavaan bussiin, joka vei meidät luolille. Näytimme varmaan sen verran eksyneiltä, että apua tuli kysymättäkin. Tippukiviluolat olivat upeat ja valtavan kokoiset. Itse asiassa euroopan suurimmat sellaiset. Opas veti kierrosta ja kertoi espanjaksi luolasta. Me keskityimme siis valokuvien ottamiseen. Luolissa vierailu maksoi 9 euroa.




Päätimme kävellä takaisin keskustaan luolilta, koska bussiin oli noin tunti aikaa. Ikäväksemme nousi kuitenkin juuri myrsky ja talsimme sunnuntaisessa kaupungissa kaatosateesssa. Reippaina kuitenkin etsimme kaupungin toisen kuulun nähtävyyden eli balcon de europan. Näkymät olivat upeat ja myrskyävä meri oli upea.

Lopulta myöhästyimme bussista ja odotimme kaatosateessa kaksi tuntia seuraavaa bussia. Tässä välissä löysimme yhden avonaisen kahvilan, jossa kuivattelimme sukkiamme lämpöpuhallinta vasten.
Bussiin päästyämme suomalainen suurperhe lauloi hengellisiä lauluja ja melkein tuuditti meidät uneen...(not).













No mutta tässä viimeisimpiä kuulumisia! Kiitos aurinkorannikko ja upeat kokemukset! Sitten kohti uusia seikkailuja! Adios!

-Iiris


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti